Skræddersyet jakkesæt til kæresten – den personlige gave

Skræddersyet jakkesæt

Skræddersyet jakkesæt – den personlige gave

Det er ikke altid nemt at finde en personlig gave til kæresten. Min kæreste er meget kræsen hvad angår tøj og sko, og han har meget høje forventninger til kvalitet og materialer. Derfor har jeg besluttet mig for at tage ham med til en skrædder, hvor han skal have et skræddersyet jakkesæt.

Hvorfor et skræddersyet jakkesæt?

Hvis man som min kæreste har meget høje krav til hvordan tingene skal se ud, så er det den perfekte gave at give ham et jakkesæt fra en skrædder. Her kan han være med til at bestemme hvordan jakkesættet skal se ud, hvilket materiale det skal være lavet af, hvordan pasformen skal være, hvilket fit det skræddersyet jakkesæt skal have og komme med inputs til små detaljer. Jeg har fundet en skrædder som tilbyder et væld af forskellige materialer; uld- og kashmirblanding, uld-stretch, helårs-uld, vinter-uld, bomuld, polyester og super eksklusiv uld-, silke- og kashmirblanding er nogle af mulighederne.

Da jakkesæt i butikkerne ikke altid har præcis det udtryk der ledes efter, så synes jeg det er en perfekt løsning at får skræddersyet et jakkesæt, og jeg er super spændt på hvad min kæreste vælger af look. Jeg er i hvert fald helt overbevist om, at han vil synes det er rigtig spændende at være med til lave hans vision af hvordan et jakkesæt skal se ud. Han har aldrig haft et skræddersyet jakkesæt før, men jeg ved at han har snakket om det. Så nu springer jeg ud i det.

Anne Spang – skrædder på Sjælland

Den skrædder jeg har fundet hedder Anne Spang og ligger i Holte, et lille stykke ude af København. Skrædderen har eksisteret siden 2008, og forhandler eksklusivt klassisk tøj til både kvinder og mænd. Se hendes hjemmeside her og læs mere om de skræddersyet jakkesæt.