BFO / Brystforstørrelse – med gratis forundersøgelse

BFO

Der kan være mange bekymringer forbundet med en brystforstørrelse, som alt andet lige er et indgreb, der kan ændre kroppens udformning markant. Sådanne bekymringer kan man tale med en professionel kirurg omkring, da BFO altid bliver udført af særdeles fagkyndige læger, som ved, hvad de gør.

En forundersøgelse forud for en BFO er tidspunktet, hvor hele den indledende manøvre igangsættes. Det er vigtigt, at der taget forhold for hver unik krop, der kommer ind. Forskellige bryster og ønsker kræver forskellige måder at lave brystforstørrelse på. Det er samtidig vigtigt, at en BFO bliver udført i trygge rammer, hvorfor denne forundersøgelse danner førstehåndsindtrykket for et forløb, som har stor indvirkning på klienten.

Forskellige muligheder ved en forundersøgelse

Det er et rigtig godt tilbud, hvis man kan få en gratis forundersøgelse forud for en BFO. Der er både penge sparet, og man får ligeledes en unik mulighed for at få set og snakket med personalet, som skal varetage en under operationen.

Forud for en brystforstørrelse ved man blive vejledt og rådgivet af den professionelle kirurg, der kan hjælpe med at finde ud af, hvorledes brysternes skal udformes. Ved en BFO ønsker nogen kvinder samtidig at få dannet mere symmetri mellem brysterne, hvilket bliver planlagt under forundersøgelsen. Andre kvinder ønsker udelukkende mere fylde i brysterne, mens andre ønsker at få ændret selve udformningen af brysterne.

Tag en uforpligtende snak

Det kan være en god idé at tale med en professionel, inden man går i længere tid og gør sig forestillinger om, hvad en BFO / brystforstørrelse kan gøre for én. En snak er ganske uforpligtende, og i mange tilfælde kan der besvares rigtig mange spørgsmål, som giver klienten en bedre forudsætning for at danne sig et realistisk billede af mulighederne. Du kan læse mere om BFO/brystforstørrelse her.