Hvorfor kontaktede jeg ikke den advokat i Århus?

Få hjælp til skilsmisse af advokat i Århus

Da jeg skulle skilles stod jeg med rigtig mange spørgsmål og usikkerheder. Ægteskabet bestod ikke længere, og der var ikke mere at kæmpe for. Et afsluttet giver en masse sorg og spørgsmål om, hvor og hvornår det gik galt. Oven i det skulle jeg så samtidig sætte mig ind i reglerne for skilsmisse, bodeling samt fælles forældremyndighed. Den dag i dag vil jeg ønsker mig, at jeg havde fundet mig en advokat i Århus (det var der vi havde vores bolig), der kunne have vejledt os, og fået os sikkert igennem skilsmissen.

Det er svært at enes når man skal skilles

Da hverken jeg eller min eksmand før har haft med advokater at gøre, faldt det at anskaffe en advokat fra Århus, os slet ikke ind.

I stedet for, måtte vi selv se nærmere på reglerne for fælleslejemål, ægtefællebidrag og fælles forældremyndighed. Noget der gav mange diskussioner og skænderier. Det forværrede vores situation betydeligt, og det gjorde det svært for os at skilles som venner. Det var samtidig hårdt for børnene, at se deres forældre skændes om selv de mindste ting. Det hele blev til en bitter kamp for at sikre, at den ene nu ikke fik mere end den anden.

Nu er skilsmissen godt nok overstået, og jeg og min eksmand er på talefod igen. Men når jeg ser tilbage fortryder jeg, at vi ikke fik hjælp til at håndtere vores skilsmisse af en advokat i Århus eller omegn. Det kunne have sparet os for meget sorg og smerte.

Spar jer selv – Kontakt jeres advokat

Derfor vil jeg også råde alle jer, der måske snart kommer til at stå i en lignende situation til at kontakte en advokat, der kan hjælpe jeg med at komme godt videre hver for sig.

En hurtig søgning på en advokat i Århus, med speciale i skilsmisse og andre familieanliggende, gav mig Ret&Råd Århus. Så ved I hvem i skal ringe til, hvis nogle af jer i Århus får brug for en advokat.