Bordbold – bliv mester på rekordtid

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er bestemt ikke bare et spil eller en leg. Nej, det er ramme alvor, når dig og dine venner er i byen og har banet jer vej hen til det slidte bordfodbold-bord. I spiller 2 mod 2, og du har taget dig af offensiven: fem midtbanespillere og tre angribere. Og det er ikke hvilke som helst spillere, du har kontrollen over. Din midtbane består af verdensstjernerne Paul Pogba, Phillipe Coutinho, Christian Eriksen, Andres Iniesta og Kevin de Bruyne, mens dit angreb består af Neymar, Lionel Messi og Christiano Ronaldo. Sådan er det i hvert fald i dit hoved. Og er der en ting, du ikke har i sinde, så er det at tabe, når vi dit hold har et så stærkt line-up.

Bordfodbold kan være frustrerende

I kommer bagud. Meget bagud endda. 4-0 står det pludselig til modstanderholdet, og du og din makker mærker så småt, hvordan frustrationerne tager over. Det her var jo ikke meningen! Det var bestemt ikke ventet at få en så dårlig start med de verdensklassespillere på sit hold. Kampen bliver heldigvis mere tæt, og pludselig står den 8-8. Der nu kun to mål tilbage, før det ene hold har vundet. Desværre sker der det, der ikke må ske: Jeres modstander får to svineheldige mål og vinder kampen. ØV! I har tabt. Du havde sat din lid til alle verdensstjernerne, men de var ikke til meget hjælp. Her er det, at du får en mindre åbenbaring: Måske er det forkert at give spillerne skylden. Det er jo nu engang dig, der har kontrolleret dem. Så du vender pilen indad og bliver hurtigt klar over, at der kun er én ting for: Du må hjem at øve dig på bordfodbold, så du kan vinde næste gang!

Bordfodbold bliver lettere med øvelse

Du researcher på området og finder frem til webshoppen dartshop.dk. Her kan du få lækre bolde til bordfodbold. Selve bordet har du allerede købt, og med disse bolde kan der næppe gå længe, før du kan få dine verdensklassespillere til at leve op til deres navn. Du øver og øver derhjemme med et par venner over de næste par måneder. Du er på rekordtid blevet en langt bedre spiller, og du er nu klar til at tage i byen med dine venner og spille igen.

Denne gang går det bedre. I spiller 2 mod 2, og holdene er de samme som sidst. Det går strygende. I kommer hurtigt foran 3-0. Pludselig står den 7-1. Og før du ved af det, har I vundet 10-2.

Du er så sandelig blevet bedre til bordfodbold. Så du sender en varm tanke til Dartshop, hvis kvalitetsbolde har hjulpet dig til at blive bedre en sand mester i bordfodbold på rekordtid.