Har du en øjenlidelse? Få behandling af en rigtig øjenlæge

Få hjælp af en rigtig øjenlæge

En del danskere lider i dag af øjenlidelser såsom langsynethed, nærsynethed, bygningsfejl, grøn stær, grå stær eller tynde hornhinder. Mange tror fejlagtigt, at de kan kurere deres øjenproblemer ved at gå til en optiker, men for de fleste gælder det, at de bør søge behandling hos en øjenlæge.

En øjenlæge kan mere end en optiker

I visse tilfælde kan en optiker godt afhjælpe øjenproblemer ved at sælge dig briller eller kontaktlinser. Ofte er dette dog egentligt blot symptombehandling og kræver, at du bliver ved med at poste penge i et brille- eller kontaktlinseabonnement.

Har du en øjenlidelse bør du derfor altid først kontakte en dygtig øjenlæge. En øjenlæge såsom Peter Bricker tilbyder ofte en gratis forundersøgelse, hvor du kan få afklaret, om dine øjenproblemer kan løses af en optiker, eller om du skal have en laserbehandling eller anden form for øjenkirurgi.

En øjenlæge kan kurere dine øjne

I modsætning til symptombehandling med briller og kontaktlinser kan en øjenlæge tilbyde dig en komplet kur for dine øjenlidelser ved hjælp af laserbehandling eller øjenkirurgi.

Behandlingen kommer an på din konkrete øjenlidelse, men er altid smertefri og i langt de fleste tilfælde kan du nøjes med én behandling. Det betyder, at du, når du én gang har betalt for behandling hos en øjenlæge, ikke skal påregne yderligere udgifter.

Laserbehandling er endvidere hurtigt overstået på ca. 30 sekunder, og du er på benene igen samme dag med normalt syn inden for 24 timer.