Permanent hårfjerning med laser gør kroppen fin og blød

Permanent hårfjerning

Hårfjerning på benene, under armene, intimområdet og andre steder på kroppen er blevet en generel skønhedstrend i det moderne samfund. Skønhedsidealet er i dag, modsat i tidligere tider, at kroppen skal være glat, hårfri og blød at røre ved.

Det kræver dog meget at holde kroppen permanent hårfri. De klassiske metoder såsom barbering med barberskrabere og ladyshavere samt voksning er ofte tidskrævende og giver ikke altid gode resultater. Tænk på blot indgroede hår og skægpest.

Permanent hårfjerning med laser

Hvis du er blevet træt af at vokse eller barbere din krop i tide og utide, så kan du overveje at få en permanent hårfjerning med laser. Flere privatklinikker i Danmark tilbyder permanent hårfjerning – blandt andet AK Nygart, der har klinikker i både København, Lyngby og Aarhus.

Ofte inkluderer en behandling for permanent hårfjerning en gratis forundersøgelse, hvor en sygeplejerske vurderer din hud- og hårtype og tilrettelægger forløbet for din permanente hårfjerning.

Selve behandlingen foregår med en laser, der opvarmer hårsækkene til 70 grader celsius og på den måde destruerer dem for altid. Permanent hårfjerning med laser er en gennemprøvet behandlingsform, der er fuldstændigt sikker og smertefri.

Permanent hårfjerning fjerner eksisterede hår

De er vigtigt at være opmærksom på, at permanent hårfjerning er en fjerning af dine eksisterende hår. Mennesker kan have hår liggende dvale i den dybere underhud, der kan vokse frem, hvis der for eksempel sker hormonelle ændringer.  Det kan derfor i visse tilfælde være nødvendigt at få lavet endnu en permanent hårfjerning.