Gør noget godt for dine ansatte og invester i en frokostordning

Personalegoder-frokostordning

Frokostordninger har mange fordele. Men først er fremmest er det en måde for virksomheden at vise, at de går op i deres medarbejdere og deres trivsel. I dag kan man opnå rigtig mange personalegoder, hvis man har en chef og en ledelse, som gider at investere pengene. Det er dog meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra branche til branche, hvor mange goder medarbejderne får tildelt.

Det er formegentlig meget individuelt, hvad der anses som værende den vigtigste personalegode. Men én af de ting, som betyder meget – ikke mindst for koncentrationen og præstationen – er en god frokost. Og en god frokost kan meget vel komme fra en god frokostordning. Frokostordninger medfører, at medarbejderen ikke selv skal bruge tid derhjemme på at ordne madpakke eller på at købe ind. Der er altså én mindre ting at bekymre sig om i en ellers hektisk hverdag. Derudover er frokostordningen garanti for et mættende måltid, som man hver dag kan se frem til. Frokosten bliver bare lige den tant sjovere, og det bliver noget, man hver dag kan se frem til. Det kan dog være svært at finde den rette udbyder, da der findes mange virksomheder, der tilbyder frokostordninger.

Det sociale er også vigtigt i et frokostordning-henseende

Udover alt det praktiske er frokostordningen et samlingspunkt for alle medarbejdere. Her kan der snakkes frit om private ting, om faglige emner, eller om de seneste nyheder. Arbejdet kan for en stund lægges på hylden, og fællesfølelsen bliver bedre af, at man også er fælles om maden.

Det at være fælles om noget og at have hyggeligt samvær med sine kollegaer er rigtigt vigtigt. Det sociale fylder utroligt meget, når man måler, hvor meget ens medarbejdere trives. Og så er frokosten selvfølgelig også en tid på dagen, hvor man får mulighed for at snakke med sin chef, hvilket er vigtigt, hvis der ikke skal opstå hierarkier.

Fordelene ved en sund frokost

Man kan selvfølgelig vælge mellem rigtig mange frokostordninger i dag – og hvor nogle firmaer fokuserer på det traditionelle danske køkken, hvor tallet på fedtprocenten ikke betyder noget – fokuserer andre på sunde og nærende råvarer. Fordelen ved sidstnævnte er, at det adskillige gange er blevet konkluderet, at folk præsterer bedre på arbejdspladsen, når de indtager sund mad.

Det handler rigtig meget om, at koncentrationsevnen forbliver bedre i løbet af dagen. Med en sukkerholdig kost kender vi følelsen af, at blodsukkeret stiger og falder meget ustabilt. Det kan give koncentrationsbesvær og hovedpiner. En sund frokostordning kan derimod sikre, at blodsukkeret holder sig på et stabilt niveau i løbet af dagen. I sidste ende betyder det, at dig og dine medarbejdere vil præstere bedre og blive mere produktive. Ligeledes kan sunde vaner være med til at reducere antallet af sygedage. Alt i alt er der altså rigtig mange gode grunde til, hvorfor man skulle tilvælge en sundere variant.

Hvis det lyder som noget, I kunne overveje, er det nemt at finde en sund frokostordning. På Frokostordninger.dk skal I blot beskrive, hvilken slags mad I ønsker, og så får I tilsendt tre bud på firmaer, der laver lige præcis den mad, I ønsker. En vegansk eller vegetarisk frokostordning kunne også være en mulighed, hvis I ser jer selv gå den grønne vej – og samtidig være et godt, bæredygtigt eksempel.

Mulighed for frokostordning i både København, Århus og Nordsjælland

Frokostordninger.dk samarbejder med køkkener, der er placeret flere steder i landet. Det betyder, at I kan nyde godt af en delikat frokostordning, hvad end I arbejder i København, Århus eller Nordsjælland. Der findes noget for enhver smag, da hvert køkkenfirma har sit eget unikke koncept. Nogle serverer en blandet nordisk frokost, hvor der både kan være varme retter og rugbrød, nogle serverer en ‘dagens  ret’, hvor du hver dag kan glæde dig til et nyt spændende måltid, nogle serverer traditionelt og nogle serverer vegetarisk eller vegansk.

Hvis du mangler frokostordninger i København, kan følgende bydele nævnes: Frederiksberg, Amager, Nørrebro, Østerbro og Vesterbro. Levering er dog også mulig flere steder i Storkøbenhavn, så fortvivl ej, hvis jeres virksomhed er placeret længere ude.