Hvad er fordelene ved et elektronisk låsesystem?

Få sikkerhed i top med et elektrisk låsesystem til dit hjem.

I dag er det blevet mere og mere normalt, at nøglerne i det tunge nøglebundt udskiftes med flere nøglebrikker til elektroniske låsesystemer. Du har måske en adgangschip til arbejdet eller hoveddøren derhjemme, men hvad er fordelene egentligt ved at udskifte den klassiske lås med et elektronisk låsesystem?

I denne blog giver vi et overblik over fordelene ved elektroniske låsesystemer og en anbefaling til, hvordan du kommer i gang med at få et lettere nøglebundt og mere sikkerhed.

Fordelene ved et elektronisk låsesystem

Der er mange fordele ved et elektronisk låsesystem, men vi starter med den vigtigste – sikkerheden:

  • Sikkerhed

Først og fremmest er et elektronisk låsesystem mere sikkert, hvilket giver dig mere tryghed i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med klassiske nøgler kan der eksistere gamle kopier hos tidligere beboere, og en nøgle kan reproduceres. Med et elektronisk låsesystem er det kun din chip, der kan åbne døren, og samtidig kan døren nemt indstilles på ny, hvis du mister chippen.

  • Aldrig glemt nøgle igen

Med en elektronisk lås kommer du aldrig til at glemme din nøgle igen. De moderne låse kan nemlig indstilles, så de kan åbnes med chip, kode og selv din mobiltelefon. Så det er slut med akutte opkald til låsesmeden i tide og utide.

  • Nemt at leje din bolig ud

Med et elektronisk låsesystem kan du let leje din bolig ud i en periode. Du kan nemlig lave en tidsbestemt kode, så dine lejere kun kan åbne døren i selve udlejningsperioden

  • Let at få håndværkeren på besøg

Den tidsbestemte kode er også perfekt til den håndværker, der absolut kun kan komme imens, at du er på arbejde. Her kan man også oprette en tidsbestemt kode, så håndværkeren kun kan komme ind i det aftalte tidsrum.

  • Nøglebrikker til hele familien

Har du en teenager i familien, der altid smider sine nøgler væk? Så er der endnu en fordel i et elektronisk låsesystem. Du kan let lave en nøglebrik til alle familiens medlemmer, og bliver den ene væk, så kan den nemt deaktiveres, så hjemmet forbliver sikkert.

  • Vind, vejr og strømsvigt

Hvad sker der så, hvis låsen bliver udsat for voldsomt vejr, eller hvis strømmen går ud? Ej at fortvivle – de smarte låsesystemer er bygget til at modstå al slags vejr, og så har de et indbygget batteri, der slår til i tilfælde af strømsvigt.

Kom i gang med et smart låsesystem

Hvis du overvejer at skifte din mekaniske lås i hjemmet eller på arbejdspladsen ud med et elektronisk låsesystem, så er AB Låseservice eksperter i de mange forskellige låsesystemer. Så hvis du ikke er helt sikker på, hvilket låsesystem der passer bedst til din hoveddør, kan du kontakte dem for et uforpligtigende tilbud på telefon +47 40120050.

AB Låseservice har mange års erfaring med at installere, montere og udføre service på en lang række forskellige låsesystemer, så der er helt sikkert et, der passer godt til dig.