Sådan kan du få dit drømmesmil med Invisalign

Med de usynlige bøjler Invisalign kan du få det drømmesmil, som du drømmer om.

Går du rundt og drømmer om et pænere smil? Så har du nu muligheden for at få dine tænder rettet til helt uden klassiske synlige bøjler. Invisalign er usynlige skinner, der retter dine tænder. Du behøver altså ikke at frygte de store togskinner, hvis du vil have et nyt smil. Her gennemgår vi nogle af fordelene og forløbet med Invisalign.

Hvad er Invisalign?

I mere end 20 år har tandlæger verden over fået et nyt værktøj, der kan hjælpe deres kunder på vejen mod et nyt smil. Tiderne med store synlige togskinner lakker mod enden, da de usynlige bøjler er blevet så populære. På verdensplan har over 15 millioner mennesker allerede fået rettet tænder med Invisalign, som sikrer et flottere smil med minimal chance for tilbagefald og en mere behagelig behandling.

I udseendet ligner Invisalign en tandbeskytter i tyndt gennemsigtigt gummi, der ligger som en tynd og lettere skinnende skinne over tænderne.

Hvordan virker Invisalign?

Hvis du overvejer at få rettet dine tænder med Invisalign, så starter behandlingen med, at du tager kontakt til en tandlæge med ekspertise i de usynlige skinner. Tandlægen kan råde dig til præcis det forløb, som er bedst for dine ønsker. Behandlingen med Invisalign tager væsentligt kortere tid end med klassiske bøjler. Den kan tage mellem 6 og 24 måneder, men oftest tager behandlingen kun 6 til 12 måneder med omkring 10 besøg hos tandlægen.

Besøget hos tandlægen vil normalt tage omkring et kvarter eller en halv time, og flere af besøgene kan klares over video, hvis du eksempelvis har langt til tandlægens klinik.

Fordelene ved Invisalign

Med Invisalign undgår du mange af de gener, som man normalt forbinder med tandretning og bøjler. Hovedårsagen er, at Invisalign-skinnerne let kan tages ud af munden efter behov. For at opnå en succesfuld tandretning skal skinnerne sidde i munden i 22 af døgnets 24 timer, men du kan eksempelvis tage dem ud, når du skal spise og drikke. Du behøver altså ikke at frygte madrester i bøjlen eller ubehag ved måltiderne.

Udover at skinnerne kan tages ud, så er de også usynlige. Så hvis det æstetiske har holdt dig fra at få rettet tænder med bøjler, så kan Invisalign være bedre for dig. I starten kan man godt føle ubehag, da munden ikke er vant til skinnerne. De kan give irritation på tungen og kinderne, men de fleste vender sig til følelsen efter nogle dage.

Hvis du følger alle tandlægens råd under og efter behandlingen, er du også sikret mod tilbagefald. Dit nye smil kommer altså ikke til at falde tilbage til det gamle, hvis du vælger en tandlæge med den rette ekspertise.

Få behandlingen af en ekspert i Invisalign

Hvis du vælger at få et nyt smil med Invisalign, så er det vigtigt, at du allierer dig med en tandlæge, der er ekspert i skinnerne og deres effekt. Hos Tandlægerne Brønshøj Torv har de over 15 års erfaring i tandretninger med Invisalign. De har altså erfaringer fra mange glade kunder og kompetencerne til at guide dig godt igennem behandlingen. Hos TBT er Luca Bastholm en af de førende tandlæger indenfor behandling med Invisalign i hele Danmark, så dine tænder er i gode hænder.

Kontakt Tandlægerne Brønshøj Torv på telefon 38 60 2020, hvis du ønsker at blive klogere på, om tandretning med Invisalign er det rigtige valg for dig.