Sådan kan du holde styr på temperaturen i hjemmet denne vinter

Vinterens kulde har omfavnet Danmark, som den jo gør hver eneste vinter. Sidste år fik energikrisen sat ekstra spark i en bekymring, som mange danskere allerede går med hver vinter. Vinteren betyder nemlig, at hjemmet selvfølgelig skal varmes op – og det kan blive en dyr fornøjelse. Derfor får du nu en række gode råd… Læs mere Sådan kan du holde styr på temperaturen i hjemmet denne vinter

Hvad er fordelene ved biobrændsel?

De seneste år er der sket en sand revolution i forhold til, hvordan vi opvarmer vores hjem. Denne udvikling kan ses som en tilbagevenden til gamle dyder – dog med et nyt blik på miljøet. I gamle dage var folk vant til, at hjemmet blev opvarmet med eget fyr. Hver husstand skulle sørge for at… Læs mere Hvad er fordelene ved biobrændsel?

5 forslag til forskellige materialer i dit nye køkken

Når man skal have nyt køkken, er der mange ting, man skal tage stilling til. Et af de vigtigste ting er at finde ud af, hvilke materialer man ønsker. Valg af materialer har nemlig stor betydning for både køkkenets æstetiske udtryk og hårdførhed. Laminat Laminat er et blandingsmateriale, som kan bruges i dit nye køkken.… Læs mere 5 forslag til forskellige materialer i dit nye køkken

Hvad er fordelene ved et elektronisk låsesystem?

I dag er det blevet mere og mere normalt, at nøglerne i det tunge nøglebundt udskiftes med flere nøglebrikker til elektroniske låsesystemer. Du har måske en adgangschip til arbejdet eller hoveddøren derhjemme, men hvad er fordelene egentligt ved at udskifte den klassiske lås med et elektronisk låsesystem? I denne blog giver vi et overblik over… Læs mere Hvad er fordelene ved et elektronisk låsesystem?

Ved du egentlig, hvilke tjenester en låsesmed kan hjælpe med?

De fleste kender den akutte situation, hvor du lige pludselig får brug for en låsesmed. Det kan være døren, du kommer til at smække, lige inden du indser, at nøglerne ligger indenfor. Det kan også være, at låsen lige pludselig binder og derfor ikke vil åbne eller låse. På sådanne tidspunkter gælder det bare om… Læs mere Ved du egentlig, hvilke tjenester en låsesmed kan hjælpe med?