Hvad er fordelene ved biobrændsel?

De seneste år er der sket en sand revolution i forhold til, hvordan vi opvarmer vores hjem. Denne udvikling kan ses som en tilbagevenden til gamle dyder – dog med et nyt blik på miljøet. I gamle dage var folk vant til, at hjemmet blev opvarmet med eget fyr. Hver husstand skulle sørge for at… Læs mere Hvad er fordelene ved biobrændsel?

Ved du egentlig, hvilke tjenester en låsesmed kan hjælpe med?

De fleste kender den akutte situation, hvor du lige pludselig får brug for en låsesmed. Det kan være døren, du kommer til at smække, lige inden du indser, at nøglerne ligger indenfor. Det kan også være, at låsen lige pludselig binder og derfor ikke vil åbne eller låse. På sådanne tidspunkter gælder det bare om… Læs mere Ved du egentlig, hvilke tjenester en låsesmed kan hjælpe med?

Dygtig låsesmed på Frederiksberg

Låsesmede har den fantastiske egenskab, at de kan låse døren op for dig igen. Låsesmede spiller derfor en altafgørende rolle, når man igen står tidligt søndag morgen, foran sin dør på Frederiksberg og har formået at smide sine nøgler væk i løbet af nattens strabadser. Et andet eksempel er smæklåsen, som i sig selv er… Læs mere Dygtig låsesmed på Frederiksberg